Beste Boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers in 2023

Laatste update :
Ron de Zwart

Als zzp’er is het belangrijk om je boekhouding op orde te houden. Een goed boekhoudprogramma kan hierbij helpen door het automatiseren van veel handmatige taken en het bieden van inzicht in je financiële situatie.

Er zijn verschillende boekhoudprogramma’s beschikbaar op de markt, waarbij e-Boekhouden, Snelstart, Moneymonk, Visma en Moneybird worden genoemd als de beste opties.

E-boekhouden is een compleet boekhoudprogramma met diverse handige tools, waaronder automatische bankkoppelingen en facturering. Het programma is gebruiksvriendelijk en biedt ondersteuning aan zowel startende als ervaren zzp’ers.

Snelstart is ook een compleet boekhoudprogramma met diverse handige features, waaronder een integratie met je bank en het koppelen van je boekhouding aan je belastingaangifte. Het programma is gemakkelijk te gebruiken en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Moneymonk is een boekhoudprogramma dat zich richt op startende ondernemers. Het biedt een overzichtelijke interface en automatische bankkoppelingen, waardoor het gemakkelijk is om je boekhouding bij te houden. Tevens heeft een uren module.

Visma is een professioneel boekhoudprogramma met diverse uitgebreide features, zoals projectadministratie en een integratie met je CRM-systeem. Het is wel wat prijziger dan sommige andere opties, maar biedt wel een hoge kwaliteit en uitgebreide ondersteuning.

Moneybird is een eenvoudig boekhoudprogramma met een gebruiksvriendelijke interface en automatische bankkoppelingen. Het is vooral geschikt voor kleinere ondernemers en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De boekhoudprogramma’s e-Boekhouden, Snelstart, Moneymonk, Visma en Moneybird zijn allemaal goede opties voor zzp’ers die op zoek zijn naar een boekhoudprogramma. Welk programma het beste bij je past, hangt af van je specifieke behoeften en voorkeuren. Het kan daarom goed zijn om verschillende programma’s te vergelijken voordat je een keuze maakt.

Lees hier de uitgebreide gids van beste boekhoudprogramma’s eenmanszaak

laat een bericht achter