Over ons

Disclaimer

Het is essentieel om altijd verantwoord te investeren en bewust te zijn van alle risico’s. Markten kunnen extreem volatiel zijn, dus u moet uitgebreid onderzoek doen voordat u belegt. Onze site biedt regelmatige updates en verifieert zorgvuldig alle aanbevolen platforms, maar u moet uw eigen mening vormen en alleen investeren wat u zich kunt veroorloven te verliezen. Er is nooit enige garantie op een rendement op de investering.


Auteur: Danny van der Laan

Sum -editor Danny, gevestigd in Amsterdam, maakt deel uit van het team dat ervoor moet zorgen dat alle inhoud op onze site correct is.

Juuls Dijkhuis Sum.nl Expert
Auteur: Juuls Dijkhuis

Sum -expert Juul, maakt deel uit van het team dat ervoor moet zorgen dat alle inhoud op onze site correct is. Juul Dijkhuis is een expert in financiële producten, heeft vrijwel alle WFT diploma’s en heeft al ruim 10 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Volg Juul hier op twitter.

Auteur: Ron de Zwart

Sum -editor Ron, gevestigd in Rotterdam, maakt deel uit van het software test team. Dagelijks kijkt hij naar updates en trends op software gebied.