EUFIN gaat verder op meer moderne en effectieve wijze, ….. voor u !!

Avatar
Redactie

mrt 05, 2019

  Eufin logoGeachte trouwe lezer van EUFIN Financieel nieuws. Tijden veranderen, dat is een chiché. De waarheid van een cliché is dat de woorden voor zich staan. Maar vaak zonder het gevolg dat men zich aan de gewijzigde omstandigheden weet aan te passen.

  Het is een gegeven dat EUFIN Financieel Nieuws zich kan verheugen in een vaste en zelfs groeiende lezersgroep. Net zoals het een feit is dat nieuws op het internet met een tegenwaarde in geld uitgedrukt nauwelijks meer is te vinden. De moderne technieken zijn zozeer dicht bij de consument gebracht dat een kostendekkende bedrijfsvoering praktisch heel lastig tot onmogelijk is, eenvoudig omdat gratis nu heel gewoon lijkt.

  Met die feiten worden wij ook geconfronteerd. Zo was al recent een herstart van een collega-uitgever aan de orde, om soortgelijke redenen. Daar staan de aanhoudende hoge waardering en de vaak geuitte enthousiaste reacties tegenover.

  Om een nieuw evenwicht te vinden tussen de mogelijkheden en de (nieuwe) wensen hebben wij daarom besloten een nieuwe koers te gaan varen. Door de artikelen in waarde te verhogen door voor het schrijven van de artikelen meer tijd en middelen beschikbaar te maken. Daar staat tegenover dat de verschijningsfreqentie gaat veranderen naar eens in de twee weken.

  Het motto is: meer inhoud en meer interactie. 

  De gewijzige aanpak gaat vandaag in. De eerste uitgave van het aangepaste EUFIN Financieel Nieuws kunt u dus over twee weken tegemoet zien. Onderscheidend en spraakmakend.

   

  Met zeer hartelijke dank en gelijke groet,

   

  de enthousiaste redactie van EUFIN Financieel Nieuws