Geen doorgang voor Mijnverzekeringen-opeenrij.nl

Avatar
Redactie

mrt 04, 2019

  Verbond van VerzekeraarsMijnverzekeringenopeenrij.nl zal niet doorontwikkeld worden naar een volledige service. Dat heeft de Stichting De Poliskluis, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website, in af-stemming met de deelnemende verzekeraars besloten. Op 1 mei 2019 zal de website niet meer bereikbaar zijn en zullen alle accounts verwijderd worden.

  Gebruikers zijn inmiddels geïnfor-meerd dat ze tot die tijd de website kunnen gebruiken en hun verzekeringsoverzicht kunnen downloaden.

  De website, waarop consumenten gratis een overzicht kunnen maken van hun verzekeringen, bevindt zich sinds mei vorig jaar in een testfase waarin consumenten kennis kunnen maken met de service en verzekeraars hun aansluiting op de website kunnen afronden. Op basis van de ervaringen is de websi-te de afgelopen maanden structureel geëvalueerd.

  Uit de evaluatie blijkt echter dat er op dit moment onvoldoende capaciteit bij verzekeraars aanwezig is om de website verder door te ontwikkelen tot een volwaardige dienst en een ruime dekking aan be-schikbare verzekeringen te garanderen. “We vinden dit natuurlijk enorm jammer”, aldus Richard Weur-ding, algemeen directeur van het Verbond van Verzekeraars. “We experimenteren met een hoop initia-tieven om de klant meer zicht te geven op zijn verzekeringen. Dan moet je ook af en toe met elkaar de conclusie kunnen trekken dat een initiatief op dit moment niet haalbaar blijkt te zijn.”

  Gebruikers van Mijnverzekeringenopeenrij.nl die een vraag hebben over de beëindiging van de website, kunnen contact opnemen via service@mijnverzekeringenopeenrij.nl.

   

  Bron: Verbond van Verzekeraars