CFD toert verder met ‘de Kansrijke Toekomstdagen’

Avatar
Redactie

aug 20, 2016

  CFD logo1Onder veel belangstelling vond 22 juni jl. te Assen de eerste van een serie van vijf CFD Toekomstdagen plaats. Na deze proloog kijkt de CFD enthousiast vooruit en willen ze ook u in de gelegenheid stellen om 'de Kansrijke Toekomstdagen' bij te wonen. Na de zomervakantie toert CFD dan ook enthousiast verder door het land. De eerst volgende presentatie vindt plaats donderdag 15 september a.s. in het Van der Valk Hotel Schiphol te Hoofddorp.

  Laatste ontwikkelingen
  Tijdens 'de Kansrijke Toekomstdagen' zal de CFD u laten zien dat er ook in deze tijden volop kansen zijn voor u als financieel adviseur met:
  - Het NSI: het Nationaal Schadeloket Intermediairs
  - Schadehulp: het belang van contra-expertise
  - Monuta: kansen in een krimpende uitvaartmarkt

  Verder praat Edwin Herdink u bij over het Ontheffingsloket diplomaplicht en de laatste ontwikkelingen in het kader van de evaluatie provisieverbod complexe producten.

  Toekomststraat
  Gedurende de dag is er een 'Toekomststraat' waar naast de gastsprekers ook Assistent Automatisering (CRM) en de Stichting ODIN zich zullen presenteren.

  Sociaal
  "De 'Kansrijke Toekomstdagen' gaan niet alleen over kansrijke concepten. De laatste jaren zijn er nog maar weinig gelegenheden waar u met collega's onder elkaar kunt klankborden en van gedachten kunt wisselen. Met de Kansrijke Toekomstdagen bent u thuis onder elkaar", aldus Edwin Herdink voorzitter van de CFD

  Vakpers
  Tijdens 'de Kansrijke Toekomstdagen' is René Graafsma de dagvoorzitter. Réne is hoofdredacteur van de nieuwssite Eufin en in deze hoedanigheid zal hij ook verslag doen van de bijeenkomst.

  Agenda:
  13:00 uur: Ontvangst
  13:15 uur: Opening door Edwin Herdink (voorzitter CFD)
  13:30 uur: Het NSI: het Nationaal Schadeloket Intermediairs, door John Peerbolte (directeur Flyct)
  14:15 uur: Schadehulp: experts in contra-expertise en schadeverhaal, door Frank Fukking (directeurSchadehulp)
  15:00 uur: Pauze, bezoek aan de Toekomsstraat
  15:30 uur: Monuta: kansen in een krimpende uitvaartmarkt, door Martijn Gums (inspecteur Monuta)
  16:15 uur: Het systeem de baas, door René Graafsma (hoofdredacteur Eufin)
  17:00 uur: Vragenronde en afsluiting door Edwin Herdink

  Aanmelden:
  Wilt u ook de gratis Kansrijke Toekomstdagen bijwonen? Dan kunt u een aanmeldingsmail sturen (door uw gegevens door te geven) naar info@commissiecfd.nl