Credit Life International biedt garantieverzekeringen op maat

Avatar
Redactie

nov 05, 2014

  Credit Life InternationalCredit Life International verstevigt zijn rol als innovatieve aanbieder van verzekeringen op maat en breidt zijn portfolio uit met garantieverzekeringen.

  Met deze verbreding positioneert Credit Life International zich nog nadrukkelijker als succesvolle specialist in op maat gemaakte producten, waarbij het zich richt op betalingsbeschermingsverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en garantieverzekeringen. Met deze heroriëntatie en de focus op deze productgroepen wil Credit Life International zich sterker op zijn kerncompetenties concentreren en zich met een helder afgebakend profiel doelgerichter in de markt profileren. De strategische heroriëntatie wordt zichtbaar in de nieuwe merkidentiteit en de nieuwe slogan: 'die Sicherheitsmanufaktur'.

  Credit Life International biedt garantieverzekeringen voor producenten en distributeurs van de productgroepen motorvoertuigen, huishoudelijke apparaten (witgoed), consumentenelektronica, en sport en hobby-apparatuur (vrijetijdsproducten).

  Vakmanschap in zekerheid
  In alle productcategorieën zet Credit Life International in op verzekeringsconcepten, en verzekeringsoplossingen die op maat gemaakt zijn en een aantoonbare meerwaarde bieden voor onze bestaande en potentieel nieuwe partners en vooral ook voor onze eindklanten. "We hebben zeer bewust gekozen voor de nieuwe slogan 'die Sicherheitsmanufaktur'", zegt Andreas Schwarz, lid van de Raad van Bestuur van Credit Life International. "Door deze nieuwe weg in te slaan, laten wij zien dat we geen standaardoplossingen bieden maar juist verzekeringen op maat maken. Ons merk staat voor individuele en innovatieve prestaties", aldus Schwarz.

  De verzekeringsoplossingen worden nauwkeurig op de behoefte van de betreffende doelgroepen en distributiekanalen afgestemd. Credit Life International maakt hierbij gebruik van de jarenlange ervaring die het bedrijf op dit terrein bezit. Alle producten zijn volledig in de processen van partners te integreren, wat kosten bespaart. "Onze moderne IT- en organisatiestructuur maken het mogelijk om verzekeringsbouwstenen flexibel met elkaar te combineren, zodat we oplossingen efficiënt en snel kunnen uitvoeren", voegt Schwarz toe.

  Credit Life International wil zijn partners optimale verzekeringsoplossingen bieden waarmee zij hun marktpotentieel optimaal kunnen benutten.

  Nieuwe merkidentiteit
  De kernwaarde 'zekerheid' staat ook bij de nieuwe merkidentiteit centraal en wordt door de nieuwe slogan: 'die Sicherheitsmanufaktur' nog eens onderstreept. Het logo drukt de herpositionering het duidelijkst uit: het visualiseert het idee van verzekeringen op maat door middel van constructielijnen en verschillende vormen die de diverse productgroepen uitbeelden. Het nieuwe logo is terug te vinden op de nieuwe website, die zich kenmerkt door een hoge gebruikersvriendelijkheid en heldere communicatie over de meerwaarde van Credit Life International. Dit weerspiegelt ook het sterke vertrouwen dat klanten en samenwerkingspartners nu al in Credit Life International hebben.

  Van Venlo naar Amsterdam
  Credit Life International is de afgelopen jaren in Nederland sterk gegroeid. Ter ondersteuning van zijn verdere groeiplannen in de Nederlandse markt heeft Credit Life International zijn Nederlandse vestiging van Venlo naar Amsterdam verplaatst, mede met het oog op de nabijheid van andere financiële dienstverleners, multinationals en de goede internationale luchtvaartverbindingen van de hoofdstad.