Ribank biedt financieringsproduct voor caravans en campers

Avatar
Redactie

sep 24, 2014

  Ribank

  Ribank N.V., specialist in automotive financiering, en ERWIN HYMER GROUP (EHG), Europa's grootste aanbieder van caravans en campers, zijn een samenwerking aangegaan.

  EHG bemiddelt voortaan in aflopende kredieten van Ribank (met name huurkoop) om caravans en campers te financieren. Bij de aanschaf van een caravan of camper worden de financieringen helemaal afgestemd op de wensen en persoonlijke financiële situatie van de klant. Na een start op de Nederlandse markt wordt de samenwerking naar verwachting uitgebreid naar andere Europese landen.

  Ribank behoort tot Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V., onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A., één van de grootste banken ter wereld. EHG is de grootste aanbieder van caravans en campers van Europa.

  Combineren van expertise
  Henk Jan Meijer van Ribank: "Door de expertise van de Hymer-specialisten te combineren met onze jarenlange ervaring met consumentenkrediet, kunnen wij individuele kopers een op maat gemaakte financiering aanbieden, die perfect past bij iemands persoonlijke situatie en wensen. Zo komt een lang gekoesterde droom een stuk dichterbij!" EHG levert via een omvangrijk dealernetwerk in Nederland de topmerken Bürstner, Carado, Dethleffs, ERIBA-HYMER, LMC, Sunlight, en Hymercar.