CFD wil strijd aanbinden met brancheorganisaties

Avatar
Redactie

sep 15, 2014

    CFDMet de opkomst van de Wft en de verschijning van de AFM hebben de brancheorganisaties de achterliggende jaren aan vele mentale heuvels het hoofd moeten bieden. 

    Edwin Herdink, voorzitter CFD "De afgelopen twee jaar strijden de brancheorganisaties Adfiz, CFD, NVF, NVGA en OvFD gezamenlijk voor een goed functionerend PE-stelsel, dat aansluit bij de beroepspraktijk. In het kader van deze eendrachtige samenwerking, daagt CFD de collega organisaties graag uit om op het fysieke vlak met elkaar de strijd aan te gaan. En wat leent zich beter hiervoor dan de Nijmeegse Zevenheuvelenloop. Deze loop over 15 kilometer en zeven heuvelen, wordt door velen ervaren als de mooiste loop van het land".

    CFD verzoekt de collega organisaties, indien zij de strijd aandurven, om zich met een business team aan te melden op www.zevenheuvelenloop.nl. Voorwaarde is dat aan het wedstrijdteam team van 10 atleten, tenminste 1 bestuurslid en twee vrouwelijke atleten deelnemen. CFD hoopt dat de collega organisaties de uitdaging aannemen, want als je samen strijdt win je meer!

    Aanmelden
    Wilt u als financieel dienstverlener op 16 november meelopen in het CFD businessteam? Stuur dan uw aanmeldingsmail met uw naam en verwachte eindtijd naar info@commissiecfd.nl.